Postpakketjes gekkigheid

Postpakketjes gekkigheid

Toen ik na een gezellig weekend bij Josje thuis kwam lag er een briefje op de mat van de postbode.
Er was een pakketje voor mij en omdat ik toen hij kwam niet thuis was , heeft hij het bezorgd bij de buren op nr 8.
Nieuwsgierig wat het kon zijn omdat ik niets besteld had  maar gek op verassingen ben liep ik meteen naar die buren toe.
En die waren niet thuis,  dat was een beetje jammer, maar kan gebeuren.

Dus thuis even op mijn mobiel op de postnl-app gekeken, en daar zag ik dat het pakje van ESPRIT kwam en voor de buurvrouw 2 etage’s hoger bedoeld was.
Geen verrassing voor mij dus, en dat terwijl ik wekelijks van alles win volgens de vele emails die ik krijg!!

Meteen liep ik naar het buurmeisje op de 3e etage toe, haar vriend deed open en ik vertelde dat er een pakje voor zijn vriendin op mijn adres was bezorgd en dat, omdat ik niet thuis was, de postbode bij mij een briefje in de bus had gedaan. Ook vertelde ik dat ik al bij de buren op nummer 8 was geweest om het pakje op te halen , en dat die niet thuis waren.
Hij bedankte me vriendelijk en nam het briefje in ontvangst, zodra zijn vriendin thuis was zou hij haar sturen om het pakketje op te halen.

Ik ging in huis lekker aan de slag achter de pc, hoopvol kijken of ik nog reacties op sollicitaties had gehad.
Terra mocht lekker naar buiten nadat ik hem flink had geknuffeld en verwend met wat snoepjes.
En na een tijdje ging de deurbel..
Het was de buurman van nummer 8, hij was zo vriendelijk om het pakje even te komen brengen !
Heel aardig natuurlijk, en ik vertelde hem hoe alles zat en dat het pakje even 2 etage’s hoger moest worden afgeleverd.
Aardige knul die buurman van nr 8 !

Ik dacht meteen weer aan de aannemers uit 1 van mijn vorige verhalen die mij vertelde dat alle andere buren op de begane grond hadden verteld dat ze geen kruipruimte hadden.
En ben er van overtuigd dat hij toen waarschijnlijk niet thuis was want hij lijkt me veel te slim voor zo’n domme opmerking, hahahaha.

En nu is het pakje via wat omwegen toch op de juiste plek gekomen, beetje omslachtig allemaal, maar dat heb je hier waar iedere etage het zelfde huisnummer heeft.
Het gebeurd ook regelmatig dat er een pizzakoerier, shoarmabezorger of iemand anders met lekker eten voor mijn deur staat. En dan loopt het water me in de mond maar stuur ik ze toch maar naar het goede adres..  Meesterlijke zelfbeheersing op zo’n moment heb ik dan!

Ach, er lag wel een verassing in mijn brievenbus hoor. Ik mag niet klagen, een oude schoolvriendin van me van de lagere school  had volle spaarkaarten van de Albert Heijn voor 50% korting op een hotel overnachting.
En op facebook had ze gevraagd wie ze daar blij mee kon maken.
Toevallig zag ik het mooi op tijd en reageerde ik meteen. Ze heeft ze netjes in een envelop samen met een zelfgemaakte kaart in de brievenbus gegooid.
Dat soort kleine gebaartjes maakt het toch wel weer erg leuk!

Fijne avond allemaal!!

3 reacties

  1. Leuk verhaal weer!! Gezellig die pakketjes aan de deur, jammer dat het er niet een voor jou was ;). Volgende keer.m beter. Jullie kunnen wel heerlijk gaan genieten van een hotelletje. Daar kan jij dan weer een leuk verhaal over sxhrijven 😉 1+1=2 haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *