Vrolijk Pasen !!

Vrolijk Pasen !!

Afgelopen donderdag ging ik “even” boodschappen doen bij de LIDL,
Op zich weet ik daar prima de weg, want hier in delft hebben we er 2 zitten, maar ik ga altijd naar de kleinste.
Maar toen ik er aankwam was het enorm druk, waarschijnlijk ging iedereen er vanuit dat op goede vrijdag de winkel gesloten zou zijn, en toen ik er aan kwam waren er nog maar
2 winkelwagentjes beschikbaar.
Dus eigenlijk had ik spontaan geen zin meer in boodschappen doen, hahaha

Ik stond al vrij snel met mijn karretje in de file, want in het hele filiaal wat het zoals ze op de radio bij de verkeersinformatie zouden zeggen “Langzaam rijdend en stilstaand verkeer veroorzaakt door kijkers” .
Maar goed, ik ben helaas nog steeds werkeloos, dus ik heb tijd zat zou je zeggen.
Dus strompelde ik lekker met de meute mee, en kwam ik in het midden van de winkel in het pad met de aanbiedingen uit de folder..
Ineens zag ik hele flitsende zonnebrillen liggen, en ze waren maar 3.99 ! , dus ik pakte een mooie zwart met oranje zonnebril met gele glazen, zette hem op en voelde hem amper zitten !
Met een domme grijns dacht ik aan de vliegjes uit mijn vorige blog die nu in ieder geval niet meer in mijn ogen zouden komen , en ik keek rond in de winkel.
door de gele glazen werden alle kleuren wat mooier, en op het doosje las ik dat het niet echt een zonnebril was, maar een sportbril, die in het donker goed helpt tegen felle koplampen van tegenliggers en andere felle lichtbronnen.. en overdag bied ie 100% UV bescherming..
Ik vond het prima, vergat spontaan de helft van de boodschappen en nam een “snelle” route naar de kassa.
De zonnebril past prima bij mijn oranje/zwarte mountainbike outfit en bijpassende zwart/oranje schoenen, maar als ik aankomende week weer ga mountainbiken doe ik dat eerst nog even in normale kleding tot ik weer een beetje conditie heb opgebouwd en weer met een flinke vaart vooruit kom.
Want afgelopen jaar reed ik mooi voor lul toen ik de 1e keer enthousiast in snelle outfit naar scheveningen was gefietst en daar vandaan heel rustig naar huis reed omdat ik geen energie meer had, hahaha , zit je dan met je flitsende pak, op een snelle fiets en lekkere muziek op je mp3-speler, en iedereen haalt je in..  Tamelijk kansloze actie..

Op weg naar huis op mijn snor-scooter die 30KM per uur rijd hoorde ik op het fietspad ineens gehijg achter me en een fietsbel..
Ik word op een fietspad niet zo vaak ingehaald en reed onbewust een beetje in het midden, maar ging meteen opzij.
En ik werd echt met een flinke vaart ingehaald door een flinke herdershond, met daar aan vast een vrouw op een fiets !
Ze keek me vriendelijk aan en riep “sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy” hahahahaha , prachtig ! dit had ik nog nooit meegemaakt !
Ik wist zowieso niet dat herdershonden zo makkelijk zo hard konden lopen en een fiets konden meeslepen maar ik vond het wel geweldig.
Bij het stoplicht stond ze stil, met de hond netjes zittend naast haar en ik zei tegen haar.. ” waar is je kenteken ? ” Ze vertelde dat haar hond dit geweldig vond en dat ze nog niet was aangehouden, maar zo’n beetje alle snorscooters met gemak inhaalde op deze manier..
Het stoplicht sprong op groen en ik trok vol gas op..  50 meter verder was zij ook weer op gang en ze haalde me weer grijnzend in, “doeiiiiiiiiiiiiiiiiiii” riep weg waren ze..  hahahaha

Toen ik thuis kwam lag Terra lekker op zijn krabpaal voor het raam, buiten zat een poesje naar hem te kijken.
Dat poesje zat ook al naar hem te kijken voor ik weg ging om boodschappen te doen, dus die 2 hebben minstens een uur zo naar elkaar gekeken, Lief !
Terra laat haar als enige in de buurt van ons huis komen, dus ze zal wel speciaal zijn voor hem.
Ik heb er meteen een paar foto’s van gemaakt, en haar wat snoepjes gegeven buiten, terra liep meteen achter me aan en samen bleven ze nog lekker onder de struiken liggen tot het donker werd en Terra naar binnen kwam..
Lief om te zien die 2 samen..

Vandaag was een lekker rustig dagje, Josje en ik hebben eerst lekker uitgeslapen en daarna lekker bijgekletst en gegeten, Vanmiddag had ik de was buitengehangen en was het best lekker weer.
Dus zijn we hier vlak achter mijn huis even met een zak brood het park in geweest, even lekker een frisse neus gehaald en naar jonge eendjes gekeken.
En natuurlijk hebben we ze ook gevoerd, dat blijft gewoon leuk om te doen, alleen jammer dat de meeuwen er ook waren en die zijn een stuk sneller dan de eenden en ganzen..
Maar de eenden en ganzen durfden veel dichter bij ons te komen, dus hebben we het eerlijk verdeeld, en ondertussen een paar mooie foto’s gemaakt..
Het was een lekkere manier van relaxen en toch een beetje in de natuur te zijn, en ik vertelde josje een beetje over mijn jeugd, want als kind woonde ik er ook al vlakbij en heb ik er vaak gespeeld.
En vanavond heb ik lekker voor ons gekookt..  Roerbakgroente met kastanje champignons, gebakken krieltjes en een varkensschnitzel 😉

Ik wil nog een hoop vertellen, maar dan word dit wel een heeeeeeeeeeeel lang verhaal, dus voor vandaag laat ik het hier bij..
En voor jullie het weten staat er alweer een nieuw verhaal op mijn blog 😉

Vrolijk pasen allemaal !!
-X-

1 reactie

  1. Pas zag ik ook een vrouw met zo’n hond die zo hoed zijn in schapen drijven. Was een gaaf gezicht. Die vrouw ging ook zo hard, maar met een hand aan het stuur en in de andere de hond…kan ook gevaarlijk zijn. Maar goed leuke manier om je hond lekker te laten rennen.

    Leuk die foto’s! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *