Lekker weer weer !

Lekker weer weer !

Afgelopen weekend ben ik lekker bij Josje geweest,

Gewoon een lekker onbezorgd weekend zonder verplichtingen, en dat voelt tegenwoordig al bijna als een luxe 😉

We gingen even bij haar ouders op visite, en na een gezellige middag wandelden we lekker naar huis,
wat lijkt de wereld dan ineens toch een stuk mooier, als je lekker in het zonnetje loopt, en alleen maar vriendelijke mensen tegen lijkt te komen.
En gisteren was het helemaal super weer ! we zaten lekker in de tuin in het zonnetje en uit de wind, het werd me gewoon een beetje te warm.

Eind van de middag ging ik weer naar huis, Josje liep nog gezellig mee naar de bushalte en na een hoop “verliefde pubers” gedrag ( blijft geweldig, ook als je al bijna 45 bent )
zat ik in de bus op weg naar het station.
Onderweg kreeg ik nog een what’s-appje van jos, dat ik wel moest uitkijken op Rotterdam CS want het zou best eens druk kunnen zijn, en toen ik daar aankwam bleek jos gelijk te hebben.
De marathon van rotterdam was natuurlijk geweest, dus het wemelde op het station van de sportief gekleedde mensen met bosjes bloemen en hier en daar ook veel geklaag over spierpijn.
Petje af voor iedereen die hem gelopen heeft hoor in dat warme weer, dat dwingt wel respect af bij mij.

Met een hoop geluk vond ik nog een zitplaats ondanks de chaos, en zodra we begonnen te rijden feliciteerde de machinist iedereen die de marathon gelopen had, en voegde hij er aan toe dat iedereen nu lekker kon gaan uitrusten.
Waarop een man die qua outfit in de jaren 80 was blijven hangen met een zwart broekje, oranje-shirt EN zweetbandjes om hoofd en polsen met de nederlandse vlag  spontaan riep “Bedankt, maar dan zou het wel verdomdfijn zijn als we allemaal konden zitten en niet maar de helft van de passagiers  !”
Er schoten een hoop mensen in de lach en het was best gezellig zo in de trein, gelukkig stonden de raampjes allemaal open en kwam er genoeg frisse lucht binnen , dus dat was prettig.

‘S avonds na het eten viel ik terwijl ik tv aan het kijken was in slaap, ik droomde dat ik ging inloggen op mijn twitter-account, dat ik ooit in 2010 eens had aangemaakt, maar omdat ik toen een ander email adres had kon ik nu mijn wachtwoord niet meer opvragen of herstellen.
Maar terwijl ik lag te dromen logde ik dus in en herinnerde ik mijn wachtwoord , gaaf is dat !
Toen ik wakker werd bleek ik maar een half uurtje te hebben geslapen, ik liep naar de pc, en logde in 1x probleemloos in op twitter, hahaha wat kan dromen toch handig zijn !

Daarna ging ik even bij een vriendin op visite, ik had vorige week haar fiets gerepareerd want de versnellingskabels waren kapot, en ik had al verteld dat na 1 a 2 weken de boel nog even opnieuw moest worden afgesteld, want kabels rekken meestal nog een beetje.
En aangezien het nog steeds heerlijk weer was sprong ik op mijn scooter en reed ik naar haar toe, haar partner was er helaas niet want die moest werken.

Onderweg zat ik te genieten van het weer en vergat ik bijna 1 van de nadelen van warme avonden, tot ik lanngs een pad reed met veel bomen en struiken.
voor ik het wist reed ik door een wolkje mini vliegjes, gadverrrrrrrrrrr ! vrijwel meteen zaten er 2 in mijn oog, dus terwijl ik remde zei ik geirriteerd “pokke vliegjes !!
Maar het was verstandiger geweest om mijn mond dicht te houden, want nu zaten er ook een paar in mijn mond.

Dus daar stond ik dan, lens uit mijn oog, om in mijn ogen te kunnen wrijven, en ondertussen verwoedde pogingen te doen om de vliegjes uit te spugen, wat een gekkigheid.
er kwamen wat fietsers voorbij en 2 daarvan hadden dezelfde problemen, die zaten ook in hun gezincht te wrijven en te spugen, hahaha .
Daar moest ik wel weer om lachen, en ik was blij dat ik niet de enige was met zo’n dom vliegjes probleem.

Op de terugweg was het al donker en was de weg cliegjes-vrij, maar ik ben toch meteen gaan douchen toen ik thuis kwam, want er zullen er vast ook een aantal onder mijn shirt hebben gezeten.
En nu is het maandag, niet meer zo warm, maar lekker genoeg om alle ramen open te zetten en in huis wat klusjes te doen.

Fijne dag allemaal !
-X-

 

6 reacties

  1. Heerlijk zo,’n verhaal geniet ervan Martin door blijven gaan hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *