Hallo geachte lezer ;-)

Hallo geachte lezer ;-)

Vandaag schrijf ik mijn 1e bericht op zowel Facebook als mijn gloednieuwe Website “www.van4sen.nl” !

Er waren naar aanleiding van de verhalen op mijn facebook al een hoop mensen geweest die vonden dat mijn verhalen gebundeld moesten worden of zelfs in boekvorm moesten worden uitgebracht, maar dat gaat me net te ver..

Zo’n website als deze vind ik wel een mooie oplossing, ik ga alle verhalen die ik al op facebook had geplaatst ook toevoegen op deze site, en zo wordt het voor mijn gevoel een leuke site met prettig leesvoer. Een ander voordeel is dat een “gewone” website bij mensen die op kantoor werken gewoon altijd toegankelijk is, terwijl facebook op de meeste bedrijfsnetwerken geblokkeerd is 😉 EN hoewel sommige mensen al gillend gek werden als er weer een enorme lap tekst op mijn facebook verscheen , en ze zich scheel scrolde op hun mobieltje, ben ik op deze website niet begrensd qua hoeveelheid tekst ! hahahaha
Maar goed.. Ik vind het leuk om te schrijven over wat ik meemaak en hoe ik daar tegenaan kijk, dus dat ga ik hier lekker doen, en dat ik andere mensen er ook nog een plezier mee doe  motiveert alleen maar… er is al ellende genoeg in de wereld, dus af en toe iets vrolijks kan iedereen wel gebruiken, toch ?

Afgelopen weekend waren Josje en ik op visite bij Hetty, Josjes zus.. Haar zoon was jarig en het was een gezellige verjaardag. Ik was afgelopen week naar de tandarts geweest en hoewel er nog een paar hechtingen in mijn mond zaten, kon ik gelukkig wel alles eten en drinken, want ik ben gek op taart 😉 en op die verjaardag kwam het idee om voor mijzelf een website te hebben weer ter sprake. Hetty heeft een eigen bedrijfje (hettydesigns.nl) en maakt websites voor bedrijven en particulieren en verzorgd die geheel compleet, inclusief domein registratie en hosting. En nadat ik had uitgezocht of er voor mij nog een passende domeinnaam beschikbaar was en wat dat kostte was het ’s avonds na een paar whatsappjes snel geregeld.. “van4sen” was nog beschikbaar en Hetty registreerde hem meteen.. dus de weg naar www.van4sen.nl lag open, met eventueel email adressen die dus ook eindigen op “@van4sen.nl” .
Ik was er zo blij mee dat ik die nacht een paar keer wakker werd omdat er van alles door mijn hoofd spookte over wat er allemaal wel niet mogelijk was 😉
Gisteren hebben Josje, Hetty en ik in een groepsgesprek op skype de eerste stappen gezet om de website te maken, en omdat ik al een logo had gemaakt verliep ook dat vrij soepel. Natuurlijk moet de website nog groeien, ik ga me er in verdiepen en dan word het steeds mooier, informatiever en leuker! Suggesties zijn altijd welkom hoor 😉

Vannacht had ik al meteen heel enthousiast op mijn facebook gezet dat er aan de website werd gewerkt, en vanmorgen had ik al reacties, dat maakt het allemaal alleen nog maar leuker! Ik was net mijn bed uit en had nadat ik de kat eten had gegeven meteen de computer aangezet.. De website stond er echt! En ik grijnsde voldaan.. Ik sprong onder de douche en belde daarna mijn moeder om te vragen of ze thuis was zodat ik even een bakkie kon doen en bijkletsen. we spraken af dat ik een half uurtje later bij haar zou zijn , en zodra ik had opgehangen ging mijn mobieltje… Zonder te kijken nam ik op … “Met Martin ” ik hoorde een zucht en kreeg als antwoord ” ja dat weet ik toch, ik bel jou toch ” ik grijnsde en antwoordde ” jawel, maar op mijn scherm verscheen de naam eikel, dus dat kan iedereen zijn ” hahahaha was een gaaf begin van een telefoongesprek, en het was een oude vriend die ik al jaren niet gesproken had.. Hij werkte ook met “wordpress” dat is het programma waar de website mee word gemaakt, en hij bood zijn hulp aan. Lachend vertelde ik hem met een dramatisch toontje in mijn stem dat ik al jaren niks meer van hem had gehoord en dat ie nu te laat was.. We kletsten even verder, spraken af snel een keer een bakkie samen te doen om bij te kletsen en ik verontschuldigde me dat ik het gesprek moest afkappen omdat ik met ma had afgesproken.
Daarna ging ik snel naar ma, ik was helemaal vol van mijn nieuwe website, en heb ma uitgelegd hoe dat allemaal werkt.. Ma keek me vriendelijk aan, knikte terwijl ik aan het vertellen was en haar op haar tablet de website liet zien, en gaf daarna toe dat ze er geen reet van begrepen had.. Dus toen maar wat makkelijker uitgelegd en nu snapt ze het 😉 Soms ben ik enthousiast over dingen die andere mensen totaal niet boeiend vinden en dan probeer ik het uit te leggen, maar dat werkt niet altijd natuurlijk.

Ik ga nu eerst weer een paar sollicitaties doen, en dan stort ik me weer op de website.. er moet nog een hoop gebeuren, maar ik heb er zin in !

Fijne dag verder allemaal en tot gauw !

-X-

7 reacties

  1. Leuk hoor! Nu nog wat advertentie inkomsten. Zou helemaal mooi zijn!

  2. Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone!

    Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
    Keep up the fantastic work!

    My webpage – Royal CBD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *